Marc Vrijens

Marc VrijensIn memoriam: Marc Vrijens (1962-2010)

Afgelopen zondag kreeg Sint Remigius het vreselijke bericht dat onze drumbandinstructeur Marc Vrijens op slechts 48-jarige leeftijd is overleden. Hij is op zaterdag 13 november ‘s avonds verongelukt bij een auto-ongeluk. Marc was in zijn geboorteland België, maar ook in Nederland een gerenommeerde muzikant en instructeur. Hij volgde zijn opleiding aan het conservatorium van Antwerpen met als specialisatie slagwerk.

Naast zijn werk als instructeur bij diverse muziekkorpsen, had Marc zijn eigen drumschool en een eigen opnamestudio, Studio Keiya. Onder de artiestennaam Keiya had hij al een aantal CD’s geproduceerd. Sint Remigius was een aantal jaren geleden dan ook erg verheugd toen Marc bereid was de opleiding te verzorgen voor onze jeugdtamboers. Met veel enthousiasme, plezier en discipline gaf Marc iedere donderdagavond les aan onze trommeltalenten. In relatief korte tijd gingen zij muzikaal met sprongen vooruit en konden ze al aansluiten bij het muziekkorps. Een verdienste van de jeugdtamboers, maar zeker ook van Marc.

Het verlies van Marc is dan ook een grote klap. Zeker voor de muzikanten en in het bijzonder onze jeugdtamboers. Maar vooral voor zijn vrouw, kind en familie. Schutterij Sint Remigius leeft met hen mee en wenst hen veel kracht om dit onvoorstelbare verlies te verwerken. Marc, rust zacht.

free joomla template