Annie Bartholomeus

annie 3Met verslagenheid namen we afgelopen maandagochtend het bericht in ontvangst dat onze trouwe vrijwilligster en Lid van Verdienste van onze schutterij, Annie Bartholomeus, is overleden in het AZM.

Annie sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en kende haar ups en downs. Tijdens het afgelopen jubileum verbeterde haar toestand in lichte mate. Helaas kreeg dit afgelopen zondag een andere wending en verliet zij het aardse voor het eeuwige.

Vrijdag is haar uitgeleide gedaan in een indrukwekkende viering met familie, vrienden en al die verenigingen waar zij haar vrijwillig steentje bijdroeg.
Zo stond Annie jarenlang, samen met haar man Jo, zoon John en zeer recent zelfs kleinkind voor onze schutterij klaar om ons en onze bezoekers te voorzien van een heerlijk glaasje bier.
We hoefden maar te bellen en Annie was present. Een vrouw met een hart van goud, altijd een glimlach op haar gezicht als ze die Remigianen weer uit hun dak zag gaan. Annie had een gezellige humor, maar kon ook streng zijn wanneer schutters buiten hun boekje dreigden te gaan.

Annie zal blijven voort leven in ons hart zoals ze was: puur, ongekunsteld en er altijd zijn voor iedereen.

Annie rust zacht.

free joomla template