Schuttersfeest Schutterij St. Remigius Meerssen 26 en 27 augustus 2017

Mega Mallorca Party zaterdag 26 augustus

Zin in een knallende afsluiting of misschien wel het begin van een mooie zomervakantie?

Kom dan 26 augustus naar de Mega Mallorca Party in de feesttent aan de ‘Boskaj’ (Cazenderstraat) te Meerssen.

Het belooft een spetterende avond te worden in ‘Mallorca sferen’ met een vleugje Limburgse en Remigiaanse gezelligheid waarbij de volgende top artiesten zullen zorgen voor de juiste Stimmung!

 TIM TOUPET  *  ERWIN  *  DEE-JAY-ØTZI TRIBUTE   *    HEIDI’S MÄNNER.

Tussen de optredens door zullen DJ ROOOY EN DJ MICHEL de tent op de kop gaan zetten!

Kaarten voor deze avond zijn inmiddels te koop en kosten €7,50

Voorverkoopadressen:

Cafe De Keizer Meerssen

Cigo Meerssen

Rovi sport Meerssen

Tabakszaak Sennf/Cigo Bunde

Café De Walkinn Ulestraten

Café ‘t Hoekje Valkenburg

Kaarten zijn ook online te koop: via www.feestinmeerssen.nl.

 

DE FEESTTENT OPENT OM 20.00 UUR EN BEZOEKERS DIE VÒÒR 20.30 UUR AANWEZIG ZIJN KRIJGEN BIJ BINNENKOMST 2 CONSUMPTIEBONNEN GRATIS BIJ INLEVERING VAN DE ENTREEKAART!

 

Een goed begin is het halve werk zeggen ze, dus staat het eerste optreden al gepland om ca. 20.45 uur waarna het feest zal losbarsten.

Schuttersfeest Schutterij St. Remigius Meerssen

Zondag 27 augustus organiseert Schutterij St. Remigius voor de 6de keer in ruim 25 jaar een Bondsfeest voor de Schuttersbond St. Gerardus. Deze dag zullen zich 22 Schutterijen vanaf 12.30 uur presenteren aan het publiek. Om 14.00 begint de opening waarna om 14.15 uur de schutters-optocht start door ons mooie Meerssen met defilé aan de Past. J. Aussemsstraat.

Na de optocht zullen diverse schiet-, muziek- en schoonheidswedstrijden plaats vinden op het terrein aan de Cazenderstraat.

In de feesttent zal DJ ROOOY samen met Big Benny en de Roepoepers er een gezellig tentfeest van maken samen met alle aanwezige schutterijen en andere bezoekers.

Entree op deze zondag is gratis en jong en oud is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven van de oude Limburgse schutters-traditie en sfeer!

 

 

 

 

free joomla template